sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Puhekupla




Joskus sitä pälkähtää päähän tosi outoja juttuja. Ja vielä oudompaa se on kun niitä toteuttaa ja jos vielä käskee jonkun muun auttaa toteuttamisessa..kuten tässä tapauksessa pyysin äitiä avuksi vanerin leikkaamisessa.
Puhekuplaahan tosiaankin tarvii joskus!!..esim töissä..kellekään ei jäisi epäselväksi mitä mää tahon sanoa, kun sitä siellä heiluttelisi. ja kotona jos tuntuu ettei kukaan kuuntele..niin tosi kätsy jos kerran korvat ei pelaa niin ehkä näkö sitten :)

Kupla on siis leikattu vanerista.Takana on pieni koukku että voi ripustaa seinälle ja ihan liitutaulumaalilla maalasin.

Ja koska lauantaillan jälkeen tietysti jää putouksen sketsihahmojen hokemat päähän, niin niitähän voi väännellä sit joka tilanteeseen sopivaksi. :)

Ja eikun kaikki luomaan omat skets..eiku siis sarjishahmot.. ;)

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Mini




Kyllä töissä neulominen kannattaa..ei tämäkään olisi varmasti valmistunut kotona..ainakaan näin nopeasti. Joulun jälkeen otin siis tämän mukaan mummolareissulle, jossa valmistui toinen etukappale..ja töissä neuloin toisen ja selkäosan. Eilen virkkailin reunuksen. Aloitin kyllä samalla vihreällä alpakalla sitä, mutta jotenkin tuntui kamalan tylsältä. Kyllä toi turkoosi oli hyvä valinta. Ihana tuli.

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vähän huumoria sisustukseen..



..Noilla sanoilla mää tän miehelle perustelin. En vaan voinut jättää kirpparille. Ajattelin sille jonkun paikan löytyvän ja mikäs sen parempi kuin olkkarissa. Oltiin kyllä jo muutenkin uutta lamppua olkkariin mietitty..ja hän jopa tykkäs tästä :)

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Helmiä ja neuletta




Minulla on monta kerää vihreää alpakkaa. Yhdessä kerässä roikkui kiinni virkattu iso neliö. En raskinut purkaa sitä. otin kerät mukaan mummolareissulle ja päätin keksiä niistä jotain neulottavaa. Mummo epäili näistä tulevan aikuisten villaiset alushousut(liekkö salainen lahjatoive ;)) No ei aivan villahousuja ole tulossa vaan bolero. Vähän virkattua,vähän neulottua ja omasta päästä neuloessa keksittyä..saas nähdä valmiina oliko hyvä idea.