maanantai 9. heinäkuuta 2012

Surauttelua ja liemiä

Neulekoneeni sai kaverikseen kaavainlaitteen ja mikä ilo onkaan nyt neuloa.Ei nimittäin tarvitse vaivata surkeaa matikkapäätä,annat vain mennä kaavan mukaan kavennuksineen ja lisäyksineen.
Pieni mekko on ensimmäinen testikaava.Lankana on Dropsin Alpakka.Ja supersuloinenhan siitä tuli.Koko 80.Eipä kyllä satu olemaan nyt ketään kelle kokeilisi,olisi kiva nähdä se päälläkin.

Langanvärjäystäkin olen testaillut.Parvekkeelle on hyvä laittaa maustumaan lasipurkkeihin muutama testikokeilu.Toisessa törpössä on kuihtuneet parvekekukat(nyt pari päivää olleena väri on jo levinnyt lankaan,eipä kyllä mitenkään kaunis väri,vaikka kukkien perusteella niin voisi luulla)Ja toisessa törpössä on sitä sun tätä:muistaakseni laitoin ainakin kahvinloput ja lisää vähän kahvinporoja,ruusuhajustetta ja sipulinkuoria..
Tosi värikkäät langat olen värjännyt elintarvikevärillä.Punainen on 90-luvun värijauhe(miten lie säilunytkin)tästä sai kyllä väriä huuhdella tosi kauan pois,mutta metkan pinkkiä siitä tuli.Sininen elintarvikeväri oli mennyt vanhaksi pari vuotta sitten.Imeytyi hyvin ja ei lähtenyt huuhteluveden mukana.Lisää tuloksista myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti