perjantai 17. elokuuta 2012

Virkkausta ja neulosta Isoäidin neliöistä ja sileästä neuleesta syntyi taas yksi uusi peitto.Vähän ehkä poikamaisemmissa väreissä kuin edelliset tekemäni.Tästä ei kyllä kauhean iso tullut,kun kaikki langat oli jämä lankoja tai kerän loppuja.Kivan värinen kylläkin.
Ostin kirpparilta ihanaa,mutta outoa lankaa.Se oli minivyyhdeissä,mistä sai yhden raidan pipoon.Oli niissä keriminen rullalle ja vielä olisi kolme pussillista.Mutta eipäs se haittaa,kun lanka on kaikkein ihaninta mitä ikinä olen käsitellyt.Ilmeisesti ihan täyttä villaa,mutta tosi pehmosta, vaikka just lasten neuleisiin.Harmi kun ei tiedä mitä lankaa se on ja voikohan sitä saada mistään järkevämpiä keriä.Ja nuo värit!!..niin täydellisesti sopii yhteen.

Ja kiitos sohvakommenteista :) Sohva on osottautunut mitä parhaimmaksi neulomisnurkkaukseksi.Ja toisesta päästä se natisee ihanan vanhanaikaisesti,niin ainakin tietää kun äiti on asettautunut neulomaan :) Ja jos kekskenkaiken tulee väsy,niin tämänhän saa siis vuodesohvaksikin ;)

3 kommenttia:

  1. Kivoja tekeleitä. Etenkin tuo peitto on ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Nätti peitto ja pipokin tosi kivan värinen!

    VastaaPoista
  3. Tuo peittoidea on kyllä hyvä, noita on näkynyt viime aikoina useammassakin blogissa. Ja kiva raitapipo! Mun täytyy varmaan apinoida ja tehdä omista jämänöttösistä samanlainen... ;D

    VastaaPoista