tiistai 14. toukokuuta 2013

Kaukana neuleista
 Olin päivän Isäni luona tuunailemassa.Hänellä kun sattui olemaan sopivat välineet näiden aiemmin löytämieni lusikoiden litistämiseen.Ensin kuumennetaan lusikka ja järeällä vasaralla paukutetaan litteäksi.Lopuksi hiotaan tummentuma pois porakoneeseen laitettavalla harjaksella.Jos olis ollut meistit mukana,olisi näihin saanut jotain kivaa tekstiäkin lyötyä.Lopputulos on ihana ja juuri sellainen kuin ajattelinkin.Eli toimivat(testattu on)pienet kakkulapiot.Kuvassa vain kaksi,kun näille oli jo halukkaita ottajia :)

Toinen tuunaus oli roskiksesta löytynyt taulu.Ei ehkä ihan mun sisutukseen sopiva,mutta kehyksissä näin heti potentiaalia.Kehys maalattiin sprayllä mustaksi.Tauluosa oli paksua pahvia,joten siihen suoraan laitoin hieman vaahtomuovia ja niittasin pellavakankaan päälle.Muutama kuminauha ristiin rastiin ja pari nappia sitomaan niitä tiukemmaksi keskeltä.Kiva muistitaulu uusille neuleideoille.

1 kommentti:

  1. Kauniita ja onnistuneita tuunauksia. Roskislöydöstä tulikin oikea silmänilo. Ja jos lusikka- kakkulapioita syntyy vielä lisää, niin täällä olisi yksi halukas ostaja.

    VastaaPoista