tiistai 23. heinäkuuta 2013

Neuletakki
Nyt on neuletakki valmis. Siitä tuli ihana muuten, mutta vetoketju ei ole kiva.Yritin kyllä ehdottaa kissa- ja ankkanappeja, mutta poika halusi vain vetskarin. Mikähän noissa napeissa on vikana?! Tosin eipäs hän lämmennyt takille muutenkaan. Sain vain yhden huonon sovituskuvan,kun houkuttelin katsomaan peilistä,kuinka hieno se onkaan. Ja kommentti oli: en tykkää, otetaan pois.
Plaah! Taidankin tästä mennä neulomaan pipoja ja ehkäpä seuraavaksi itselle jotain :)

14 kommenttia:

 1. Onpas kaunis takki!
  Uskon, että se vetoketjun viehätys on pukemisen nopeudessa ja siinä että vaatteen saa helposti itse päälle. :)

  Sovituskuva on kyllä ihanan tunnelmallinen. Siitä huomaa sen hetkellisyyden, mikä on tyypillistä lapsista otetuissa vaatekuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se tosiaan helpompi pukea ja riisua, kun ei tarvi ährätä nappien kanssa :)
   Ja onneksi sain edes sen yhden kuvan :D

   Poista
 2. Ihana raitaneuletakki. Meilläkin käy usein noin, mutta kun vaan laitan neuleet kaappiin muiden joukkoon niin ne kelpaavatkin. Ainakin silloin kun saa itse valita eikä kuvia oteta :0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs heti siirtää se kaappiin, jos se vaikka vähän viileemmillä ilmoilla alkaa kelvata..toivottavasti ei vain ehdi kasvaa yli, tuli nimittäin koko just eikä melkeen :)

   Poista
 3. Hieno takki! Ja samaa veikkailen kuin Minna, aika tavaran kaupitsee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..tätä kikkaa koitan.Tulee aina niitä omia lemppareita(itse tehtyjä)tyrkytettyä ehkä enemmän/liikaa.

   Poista
 4. Mutta minäpäs tykkään :) Samoin meillä annetaan palautetta :D Minusta tuo vetoketju sopii hyvin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ehkäpäs minäkin siihen vetoketjuun totun. Jotenkin vaan on tottunut, että neuleet ja napit kuuluu enemmän yhteen. Onneksi sattui omassa varastossa olemaan oikean värinen ja pituinen :)

   Poista
 5. Oooh!!! Ihana!!! Tosi herkut värit ja siisti käsiala! Toivotaan, että hetken päästä se pääsee käyttöönkin, ettei jää tuo ihana neulomus kaappiin lojumaan. Ehkä voit tehdä pojalle kokeilumielessä tarkoituksella joitain ihan tosi rumia neuleita niin se tajuaa että tuo on ihan aarre! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ;) itsekin tykkään tästä kovasti.Pitäisi itselle tehdä samanlainen,kun on niin ihana.
   Joo olenkin miettinyt,että mistä se sittien tykkäis.Ehkä sen tosiaan pitäis olla joku musta ja täynnä jotain autoja,tai sit ihan joku muutenvaan ruma..ei vaan sellaista oikein huvita neuloa ihan ensimmäisenä :D

   Poista
 6. Ihana raitatakki! Meilläkin laspi antaa samanlaisia tuomiota kaikille miun tekemille neuleille, mutta ajan kanssa kelpaa ja joskus jokin tietty juttu auttaa, kuten taskut. Tosin aina jos neulon/virkkaan jotain mikä ei ole lapselle, kyselee hän noin sata kertaa että onko tämä miulle? miksi ei? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla että muillakin on samanlaisia lapsia :D olen aina luullut,että tuo on jotenkin erityisen nirso.Tosin ei se kysele, onko neulomukseni sille.Toteaa vain monesti että, äiti taas neuloo :)

   Poista
 7. Ihana neuletakki!
  Minä olen myös kuullut saman lauseen tyttäreni suusta, en tykkää, en käytä vähän liiankin usein ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Heh..ehkä ne isompana oppii arvostamaan äitien tekeleitä ;)

   Poista