sunnuntai 8. syyskuuta 2013

AnorakkiOmpelin itselle anorakin. Se on jotenkin sellainen syksy vaate, kun mennään vaikka marjaan tai retkelle. Edessä pitää olla iso tasku, jonne mahtuu vaikka mitä. Esimerkiksi lapsen pipot ja muut ylimääräiset tavarat. Ja sitten näyttää äiti ihan pallolta, kun tasku pullottaa täynnä. :D Pieniä yksityiskohtia oli hauska miettiä. Taskussa on nahasta tehty tähtimerkki, kiristysnauhoissa on helmassa stopperit ja hupussa nahasta tehdyt somisteet.(näin sellaiset jossain kaupan takissa ja oli niin kivat) joille en tiedä käyttötarkoitusta. Myös oma Virkkulaakso merkki pääsi vetoketjun alapuolelle. Ja taskun tarranauhatkin on vaaleanpunaiset, vaikka eihän ne mihinkään näy :) Kangas on ostettu Eurokankaasta ulkoilukangasta. Nyt sopis lähtä vaikka sinne puolukkaan.

P.S. Pipotehdaskin on täällä taas hurjassa vauhdissa.Monta on yhtäaikaa puikoilla tai koukulla ja niin nopeasti tekee mieli neuloa aina uutta, ettei ehdi edes valmiista lankoja päätellä.

3 kommenttia:

 1. Lapsena aina pidettiin anorakkia, ja olis se kyllä toden totta kätevä vieläkin. Missähän ne kaikki vanhat ois? :D Pirtsakka lila!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas ei ikänä oo ollu anorakki..tai jos hämärästi muistan niin joku sinapinkeltanen siskon kans yhteinen.Siksi ajattelin,että on aika omistaa oma ja lempivärissä :)

   Poista
 2. Vai että heiluu puikot taas vinhaa vauhtia? :) Tekaseppa mulle semmonen harmaa tuubihuivi, jonka saa pari kertaa kaulan ympäri kietastua ku en ite saa tehtyä sitä, mää ostan langat.

  VastaaPoista