tiistai 15. lokakuuta 2013

Pelkkää pipoa

 Tässä pipossa on käytetty kahta lankaa yhtäaikaa.Toinen on pelkkä ruskea ohut sukkalanka ja toinen värikäs punainen. (anteeksi en muista mitä lankoja ovat,kun meillä joku hukkaa aina vyötteet) Koristeena lankatupsu.
 Tää on taas puolestaan yubi lankaa, jossa on alpakkaa, villaa ja akryylia. Kivan paksu tuli. Somisteeksi laitoin karvakankaasta tehdyn tupsun.
 Tämä on samaa yubi lankaa, mutta malli on tällainen iso lörppö. Valkoiseen pipoon meni yksi kerä ja tähän siniseen kaksi kerää. Eikä tupsua, kun on muutenkin jo aika näyttävä.
 Tämä pipo on hauska kokeilu virkatun ja neulotun pipon yhdistämisestä. Näyttää ihan mesimarjalta. pitäisiköhän virkata tuohon vielä pieni mato jonnekin :D Aika lörppö baskerimainen päässä. En tiiä tykkäänkö vai en tästä. Virkkauksessa oli muistaakseni 5 koukku ja kahta lankaa yhtäaikaa. Lopuksi neuloin reunaan vihreän resorin.
 Tää pipo on yöllinen inspiraatio siksak-kuviosta pystysuunnsassa. Tosi ihana minusta. Lankana on Wilma. Lapsen versio alapuolella eri väreissä. Kummassakin karvatupsu.
 Seuraavat kolme pipoa on yksi ja sama pipo. Neulottu Dis langasta. Välipalana pipojen neulomisen välissä olen neulonut pieniä rusetteja jämälangoista. Näihin olen nyt ihan hurahtanut ja niitä tulee monta päivässä. Tosi kivoja laittaa kaikkiin asusteisiin ja ilme muuttuu heti kun vaihtaa väriä.


 Ja puikoilla on edelleen mitäs muutakaan kuin pipo.. :)

5 kommenttia:

 1. Ihanat on noi siksakpipot, karvatupsut kruunaa kyllä myssykät täydellisesti! Ja ihan ehdottomasti virkkaa mato marja-pipoon :D Ihana idea =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.itsekin pidän noista siksak pipoista. Ja noita karvatupsuja on mulla hurjana kun aina niitä teen kun sattuu karvakangasta löytymään jostain. Mato on vielä harkinnassa ;)

   Poista
 2. Hienoja! Siksak-myssät olivat ihan lemppareita! Pin pin..:)

  VastaaPoista