sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Miljoonaraita
Raitakokeilupaita on nyt valmis.Tällainen työ on kiva neuloa ja valmistuu nopeasti,kun on mielenkiintoista aina seurata millaista raitaväriyhdistelmää seuraavaksi tulee.Parasta on tietysti,kun silmät kiinni työntää käden lankakoppaan ja neuloo sillä mikä käteen osuu.Kaikki langat on jämälankoja.Paidan malli on neuloessa keksittyä.Aluksi tein suoraa kaitaletta,jonka alareunasta poimin silmukat ja neuloin niillä miehustan.Olalle tein yksityiskohdaksi nappirivistön.

Tuolin löysin muuten viimeviikolla vanhan talon purkutyömaalta.Rapsutin irtomaalin pois ja lakkasin päälle.Kivan kuluneen näköinen.

4 kommenttia:

 1. Loistava ajatus napata langan väri summassa! Itse aina mietin puhki, mikä lanka sopisi seuraavaksi. Täytyykö kaiken olla aina niin "sopivaa"? Valitsemalla en olisi ikinä saanut yhtä raikkaita raitoja kuin paidassasi on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tulee aina mietittyä värejä vähän turhankin tarkkaan,siksi on monesti vaikea yhdistää jämälankoja,kun ne ei muka sovi yhteen :D kerällä monikin saattaa näyttää yhdessä kamalalta,mutta kun ne neuloo vierekkäin niin saattaa tulla parhaimmat raidat.Tässä olikin tarkoitus testata uusia väriyhdistelmiä.Nyt on taas helpompa valita värejä seuraaviin töihin ;)
   Kannattaa kokeilla ;)

   Poista
 2. Tosi hauska paita! Mielettömän hyvä löytö, siinä on kivaa ajan patinaa!

  VastaaPoista