maanantai 11. kesäkuuta 2012

Pallomeri
Tein sunnuntaina niin uskomattoman löydön,ettei sitä voi uskoa edes todeksi.Seuraavan yön näin sekavia unia,että olisin pusseittain löytänyt roskiksesta matonkudetta.Aamulla herätessä huomasin,että todellisuus ja uni oli menneet ihan sekaisin ja siinä ne pussit eteisen lattiaa valloitti,tukkien tien vessaan.
Juu siis voitteko uskoa..25,5kg trikoo matonkudetta.Eli noin reilut jätesäkillinen ja nuo toikan puiset sukkulat päälle.Olivat siis roskalavalla.Onneksi menin tutkimaan sinne.Itseasiassa sinne vielä jäikin,mutta en millään jaksanut enää pohjalta kaivella ja painoihan nuokin paljon raahata kotiin.Kävin kyllä tänään vielä siellä,mutta lava oli jo ehditty viedä pois.
Joku oli myös lajitellut ne värettäin ja sieville pikku(ja isoille)rullille pyörittänyt.Kyllä näistä saa monet matot virkattua ja ehkä kudottuakin.:)
Nyt minulla on siis kotona oma värikäs pallomeri,nimittäin en tiedä minne saan nuo kaikki mahtumaan.Pitää varmaan lähteä lisää koreja ostamaan.

4 kommenttia:

 1. Mikä löytö! Joskus olen kanssa käynyt kutomassa mattoja, mukavaa puuhaa. Virkkaamalla saa tietysti kanssa aikas kivoja mattoja ja vaikka korejakin. =)

  VastaaPoista
 2. Mahtava löytö! Onneksi ehdit pelastaa ne.

  VastaaPoista
 3. Mitä kaikkea ihmiset heittääkään pois... Onneksi kerkesit nuo pelastamaan kaatopaikalle joutumiselta. :)
  -puikkotiikeri-

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä ihana tuo löytö.Olenkin jo mattoa alkanut virkkaamaan ja varmaan lopuista mitä jää yli tulee sitten koreja :)Kannattaa aina kurkata noihin lavoille ja vähän pusseihinkin,ei koskaan tiedä mitä muut ei osaa arvostaa.

  VastaaPoista