keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Pöllö

Täällä on meneillään pipotehdas.Uusia on puikoilla monta ja valmiitakin on useampi.Kuvaan kaikki sitten kerralla,kunhan pipo innostus laantuu hieman.
Uusia ideoitakin olisi enemmän kuin ikinä ehtii toteuttaa.Tämäkin nahasta tekemäni pöllöpussukka on syntynyt niin monen päässä pyöritellyn mutkan kautta,että ei melkein perässä meinaa pysyä.Nimittäin lähtöajatus oli neulottu avaimenperäkettu,mutta matkalla vaihtui materiaali,eläin ja käyttötarkoitus :D Ihmeellisiä on mielikuvituksen kiemurat toisinaan.
Viimeaikoina olen muutenkin naureskellut omille oudoille jutuilleni.Ilmeisesti syksy saa taas tämän vilkkaan mielikuvituksen lentoon.Hyvä vaan..sillä onpahan sitä kautta suupielet korvissa ja vatsalihakset kipeänä.Hauskinta siinä kuitenkin on ehkä se,ettei niitä kukaan muu tajua kuin itse :) Toivottavasti käteni kuitenkin osaisi tuottaa osan siitä hauskuudesta, muitakin ilahduttaviksi tuotteiksi.

6 kommenttia:

 1. Mahtava pöllöpussi! Ja kauniita raitavärejä tulevassa pipossa. Täällä myös pipobuumi ja just tuolla tyylillä; pyöröpuikoilla alhaalta ylöspäin. Täällä loppuu jo päät, kun pipoja alkaa olla liikaa ja innostukselle ei loppua näy. Onneksi joulu tulossa:) Ja kaikenmaailman muutkin, synttärisankarit ja muuten vaan mukavat saavat pään lämmikettä:)

  VastaaPoista
 2. Oivoi, miten suloinen pöllöpussukka! Mua ihan nolottaa, kun menin ja ostin itselleni ja Neidille uudet syksypipot. Mulla ei ole nyt neulomisinnostusta yhtään. Mistähän sen saisi? :)

  VastaaPoista
 3. Henna:Juu täälläkin loppuu päät,mutta eipähän lopu pipot kesken :D ja jouluksi on hyvä jo neuloa.
  Rouva Pee:Minullakin aina vaihtelee kausittain innostus.Pitää vain odottaa että se jostain pulpahtaa ja sitä odotellessa voi ostaa sit vaikka kaupasta sen mitä puuttuu.Joskus myös lankakaupassa käynti saattaa inspiroittaa neulomaan :)
  Hilmukka:Kiitos ;)

  VastaaPoista
 4. Liian hieno pöllö! Ihan valtavan! Mukava uusi blogituttavuus tämä - lukijaksi jään. :)

  VastaaPoista