torstai 6. syyskuuta 2012

Tunika

Neuloin jämälangoista tunikan.Tarkoitus oli tehdä pitkät hihat,mutta lanka loppui kesken.Otin neuleen mukaan myös kylään ja rupatellessa unohdin tehdä helmaosaan napinlävet :D enkä tietysti jaksanut purkaakaan.
Aikani suostuteltua mallinikin suostui kuvaan ja laittoi jopa paidan päälle :) Värien perusteella tää ei siis ole tuolle meidän pikkumiehelle ;) Tunika on neulottu ylhäältä alas ilman saumoja.Ohjeen mukaan tämän piti sopia yksi vuotiaalle,mutta meidän kohta kolmevuotialle tuo on kyllä just sopiva.Napit on ostettu kirpparilta ja täydellisesti sopii tähän.

2 kommenttia:

  1. Tosi söpö takki! Minäkin olen tehnyt pari takkia niin, että napinlävet ovat jääneet alaosasta puuttumaan (välillä vahingossa, välillä tarkoituksella). Meillä monesti käytetäänkin villatakkia silleen huolimattomasti, napitettuna vain yläosasta :)

    VastaaPoista
  2. Tuollaiseen takkiin kyllä periatteessa rittää vain muutama nappi yläosaan,että saa tarvittaessa kiinni :) En sit tiiä jos kokeilis tuolle omalle pojalle tehdä,et onko se vähän tyttömäinen niin,vaan pitääkö siinä olla sit ihan alas asti..?

    VastaaPoista