sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sukankuvaus retkellä


Joskus on kiva lähteä kuvaamaan omia tekeleitään muuaallekin kuin kotona (tai hurjina päivinä parvekkeella).Niinpä päätimme koko perheen voimin lähteä 1,5km luontopolulle.Päivän valinta vaan ei osunut ihan nappiin.Pitkospuut olivat lehtiä täynnä ja märkiä,eli tosi liukkaita.Kummallakin puolella lillui mutavellivettä ainakin nilkkoihin asti.Kellään ei tietenkään ollut kumppareita ja sai pelätä milloin lapsi molskahtaa uimaan.Pitkospuut loppui kilometrin jälkeen ja oli pelkkää mutavelliä.Ja kaikenlisäksi alkoi satamaan vettä.No lämpimän kaakaon ajatuksen voimin jaksoimme sinnikkäästi taukopaikalle.Kannatti.Tosi kivaa oli kuvailla näitä mun neulekoneella "surautettuja"täydellisiä sukkia :D ja tätä söpöä nallea,jonka aamulla tein sukista jääneestä langasta.Viimeiseen kuvaan pitäisi lisätä vielä silkkinaru ympärille ja täydellinen lahja olisi valmis.

8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita kuvia! Niin valoisia syksyn harmaudesta huolimatta. Kivat sukat ja nalle on söpö♥

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia. Nalle-söpöliini.

  VastaaPoista
 3. Kattelinkin just sukkia että onpas tasasta jälkeä, varmaan on koneella tehty :D Kauniit värit! Ja nalle on niin symppis, tuollainen olisi ihana kännykkäpussi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana nalle ja söpöt sukat♥
  Mikä neulekone sulla on?
  Syysterveisin Henriikka

  VastaaPoista
 5. Nalle voisi tosiaan olla aika kiva kännykkäpussukkanakin.Pistetään harkintaan jos innostuis tekemään toisen;)
  Mun neulekone on ohutlanka kaksitaso toyota.Saatanpas laittaa hieman tilannekuvia siitä myöhemmmin :)

  VastaaPoista
 6. Ovatpa sukat siistit! Tekisi kyllä mieli kokeilla neulekoneella.. Lapsuuden neulurituraleet olivat kaikkea muuta kuin käyttökelpoisia, mutta ehkä nyt onnistuisi jo paremmin :)

  VastaaPoista
 7. Kannaatta ehdottomasti kokeilla neulekonetta.Aluksi sillä voi olla tosi vaikea tehdä ja sitä pitää ihan opiskella käyttämään,mutta siihen jää kyllä koukkuun muutaman epäonnistuneen ja varsinkin onnistuneen lopputuloksen jälkeen.Minun mielestä sukat on varmasti haastavimmasta päästä tehdä sillä,että niitä en suosittilisi ekaksi työksi .

  VastaaPoista
 8. Kone onkin hautunut jo pari vuotta käyttämättömänä. Pitää opetella joka kerta alkeet uudestaan, kun niin harvoin käyttää.. :) Taidanpa tosiaan valita jotain vähän iisimpää, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista