tiistai 16. lokakuuta 2012

Vanhasta uuttaVillasukkakorissani on paljon mummojen kutomia paksuja villasukkia,jotka eivät mahdu mihinkään kenkiin.Ehkä just ja just kumppareihin.Mutta eipäs niitä oikein tule sit käytettyä muuten.Kotona saunan jälkeen ja iltaisin olisi ihana vetäistä jalkaan kunnon töppöset.Tuunasin sit vanhoista mummon kutomista hieman omanlaisemmat töppöset.Taitoin resorin kaksinkerroin ja ompelin kiinni,sekä lisäilin muutaman virkatun kukkasen.Nyt on töppöset,kun laiskana en jaksanut neuloa uusia :)
Siivoillessa löysin myös pari vuotta sitten tekemäni magneetit.Vihdoin ne pääsivät jääkaapin oveen.Mihinhän meillä oikein kaikki magneetit aina häviää..nämä kyllä nostin niin ylös,että jospas ne vähän aikaa siinä pysyisi. :D

6 kommenttia:

 1. Kylläpä ihanat töppöset tulikin! Ja magneetit ovat kauniita myös.

  VastaaPoista
 2. Ihanat töppöset. Mulla on korissa monet tosi tylsät villasukat, niin tässähän hyvä idea tuunata ne hauskemmiksi. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on juuri se idea, jota olen odottanut tulevaksi! Jostain syystä ei ole yhtään innostanut neuloa töppösiä, vaikka jalkoja on kyllä paleltanut. Kaunis on tuunauksesi :) Joutuu nyt kyllä matkimaan.

  Magneettisi ovat oikein kivoja myös. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuunausidea :D Oispas meilläkin ylimääräisiä paksulankasukkia...

  VastaaPoista
 5. Villakko:Kiitos :)

  Inkeliina:Siitä vain uusia sukkia tuunaamaan :)

  Neuloo ja purkautuu:Olen myös laiska neulomaan sukkia/töppösiä.Onneksi joskus välähtää hyviä ideoita.

  Emma:Mä luulin et kaikilla on tällasia sukkia.Kun eihän mummot tiiä ku seiskaveikan :D (ainakin meijjän mummot)No kirppariltakin löytää näitä paksulankasukkia joskus ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania töppösiä!!! Täytyypä lainata ideaa joskus.

  VastaaPoista