perjantai 4. tammikuuta 2013

Tyttöjen juttujaPitkästä aikaa innostuin ihan kunnolla ompelemaan.Eilen kului monta metriä erilaisia kankaita ja kaapissa on taas pojallekin uusia vaatteita.Ehkä kyllästyin katselemaan niitä polvihousuja ja nafteja paitoja,joten eihän se muu auttanut kun kaivaa kaavat ja kankaat esille.
Tosin ne on ihan perusvaatteita.Ihan jopa yksivärisiä.Niin en jaksa niitä tänne kuvailla.Sen sijaan kuvaan yhden tyttöjen jutun,jonka Onni saa huomenna viedä 1vuotis synttärisankarille.
Mekko on vanha kirpparilöytö.Siis alunperin oli naisten t-paita,mutta napapaita minulle.Kangas vain oli tosi ihanaa.Epäilen että jopa aitoa retroa.Siitä siis leikaten ja muokaten mekko.Ja heti sen valmistuttua teki mieli kaveriksi tehdä värikkäät ja höpsöt sukat.(tällaiset sukat ois itellekin tosi ihanat)Ja vielä kaiken päälle kävelynopettelu tossut.Ja jos tossut on vielä liian isot,niin nämä villasukat sopivat mainiosti sisään.

1 kommentti:

  1. Mitä on nuo ihanat värit! Nämä kaikki ovat aivan ihania ja nuo tossut sydämineen.. ah! :) Meidänkin kohta 5-vee haluaisi tuollaiset varmasti päiväkotiin. :)

    Haastoin muuten sinutkin blogissani kysymyksin. :)

    VastaaPoista