tiistai 8. tammikuuta 2013

Väripilkut
Järjestelin lankoja.En keksi mitään neulomista vaikka mieli tekisi.Olen aloittanut jo useampaa,mutta mikään ei oikein tunnu kivalle.Ihania lankoja olisi kyllä vaikka kuinka paljon.Kun ne vielä asettelee houkuttelevasti,luulisi sen innostuksen jostain pulpahtavan.
Etsiskelin kirppareilat ja netistä lipastoa(jossa olis mahdollisesti lasiovet)jonne laittaisin kaikki neulelangat ja tevikket.Se sopisi tuohon keinutuolin viereen.Vielä ei sopivanhintaista ole tullut vastaan.Tokihan sen voisi rakentaa itsekin..vanhoista ikkunoista ja laudasta..valmis olisi vain kätevämpi..
Lapsi huomsi ilmeisesti neulomisogelmani ja käski neuloa keelltaisen lanka-auton ja ojensi samalla punaista lankaa.Muistin lehdestä neuleauton ohjeen(joka myös osottautui tympeäksi neuloa)Lapsi innostui heti. Jooooo!! se huusi.Lanka-auto kohta valmis!Eli sohvalla ei voi istua ellei neulo lanka-autoa.Onneksi on aika pieni projekti.
Varastossa on pyörinyt nukenrattaiden kehikko.Surautin siihen aamulla istuinosan.Jotain sentään saanut aikaiseksi :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa -kattilallinen kauniita lankoja! Voi, itse olen niin laiska neulomaan leluja lapsille, olen kokenut siitä syyllisyyttäkin monet kerrat... Jonkun kilpikonnan joskus pojalle tein, hammasta purren, kun sellaista toivoi. Kaunis kangas rattaissa:)

  VastaaPoista
 2. Kattilassa on upea "värikylpysoppa". Värikkäät langat piristää ihanasti mieltä. Kiva tuli myös rattaiden uudesta istuimesta.

  Tsempit auton neulomiseen :O)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista.Värikylpykattila on olohuoneen pöydällä inspiroimassa.Juuri siinä sohvan telkkarin välissä,että pakostakin tuojottelee sitä.Tosin pari kertaa kattila on löytynyt tyhjänä ja langat sikin sokin sekaisin.Lisää värikylpyä,kun käärii ne takaisin kattilaan :)
  Autokin on jo puoliksi valmis.Pakkohan se on tehä,kun koko ajan kuulee-kohta valmis,kohta valmis :D

  VastaaPoista
 4. Niin ihania värejä! Lanka- auto kuulostaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista