perjantai 22. helmikuuta 2013

Kirpparilöytöjä
Olen miettinyt milloin bambu yms.puikot tulevat kirppareille.Vääntyneitä metallipuikkojahan siellä on pilvinpimein.No nyt oli bambujakin edullisesti.Hyvässä kunnossa ja sellaisia kokoja,mitä harvemmin tulee ostettua.Otin ne kaikki. ;)

Löysin myös ihanan valtavan ison käsin virkatun huivin.Tätä Virkkausmallia olen netistä yrittänyt etsiä jo aiemmin,mutta en ole löytänyt.Nyt sain sekä huivin,että mallin yhtäaikaa,jos ei heti jaksa alkaa virkkaamaan.

Valkoinen vanha kehto on myös tavallaan kirppislöytö,mutta ilmainen.Joku oli tuomassa sitä kierrätykseen ja jäätiin ihastelemaan,kun oli niin kaunis.Tuoja sanoi,että ota pois vaan.Tuli vielä katsomaan mahtuuko se kyytiin ja kertoi miten sen koko suku on nukunut siinä vaarista lähtien.Olihan siinä hommansa saada se auton takapenkille.Kotiin ajelin melkein ratissa kiinni,mutta onneksi ei ollut pitkä matka.

Uusia talvikenkiä olen etsinyt jo koko tämän talven ja lopulta päätin,että huopikkaat ostan,kunhan pääsen sellaiseen kauppaan missä niitä myydään.Ei tarvinnut mennä,kun sisko sanoi,että kirpparilla olis nyt sellaiset ja juuri mun kokoa,kumipohjalla.Tosin nilkkamallia ja punaiset,mutta äkkiäkös niihin varret neuloo.Nepalista neulon ne kaksinkertaiseksi ja ompelen tossuun kiinni.Toinen on jo valmiina.

Olen neulonut myös uuden tuubikaulurin Dis langasta.Ei kutita ja on ihana pehmeä.Neuloin helmineuletta,jotta tulisi vieläkin pehmeämpi.Koristeeksi nahkamerkki.
Lopuksi vielä pipo itselle.

6 kommenttia:

 1. Olipa sulla kiva kirppispäivä. Hienoja löytöjä ja kehto on tosi aarre.

  VastaaPoista
 2. Oi, mikä löytö tuo kehto!!! Ja nuo huopikkaat neulotulla varrella ovat varmaan maailman mukavimmat talvikengät!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa.
  Rakastan kirppistelyä.
  Ja varsinkin jos tekee hyviä löytöjä.
  Sinulla oli hyvä päivä :)
  Onnea löydöistä!

  VastaaPoista
 4. Heipähei!

  Löysitkö puikot Kontti-myymälästä? (: Aivan ihmeellinen sattuma, mutta ostin sielä itsekin yhdet bambupuikot kokoa 3,5 mm ja hetken kuluttua näin, kuinka jollakin taisi olla kaikki loput kädessä (: Ja sekin vielä, että täysin päämäärättömästi blogeja selaillen osuin sinun blogiisi (:

  VastaaPoista
 5. Heh..löysin puikot kontista.Jätin sen ainoan koon joka mulla jo oli ;)
  Aika jännä sattuma tosiaan :) tervetuloa blogiin toistekkin.

  VastaaPoista