keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kauluri
Syksy tulee. Mutta mitä lapselle kaulaan..?! Viimevuonna käytin omaa huiviani hänellä, koska kaulurin nähdessä alkoi huutamaan ettei laita ikinä sellaista. Tänä vuonna aloitin kauluri pehmittelyn jo hyvissä ajoin. Esittelin kaupassa tummansinistä fleecekauluria. Yllättäen hän sanoikin et joo!. Mitä ihmettä..tietenkin innostuin ja ostin sen, vaikka malli ei mielestäni ollut kovin hyvä ja kaulus ei edes peittänyt kaulaa..
No kotona selvisi miksi lapsi tykkäsi siitä..se muistutti supersankari viittaa ja se kaulassa juostiin ympäri taloa leikkien supersankaria :)
 Nyt minulla onkin hänelle uusi ylläri..Äidin rakkaudella ja omilla kätösillä neulottu ja lapsen nimellä varustettu kauluri. Lankakaan ei pitäis kutittaa..saapa nähdä minkä vastaanoton saa..No onhan aina supersankariviittakauluri ;)
Kirjoittelin ohjeen myös ylös..kaiken varalta jos vaikka tarviis tehä toisenkin :) Saa vapaasti käyttää.. :) tiedän että muillakin on samoja ongelmia ;P

3 kommenttia:

  1. Ohje tuli kuin tilauksesta, kiitos! Lämmintä tosiaan tarvitaan kaulaan ja pian, malli vain oli hakusessa. =)

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuolla kaulurilla tarkenee ja kohta sitä jo tarvitseekin. Kiitos hyvästä ohjeesta, tallensin itsellenikin muistiin.

    VastaaPoista
  3. Kiva että ohje sattui näin sopivasti ja tovottavasti siitä on iloa..kysykää vain jos siinä on jotain epäselvää..vaikka aika helppohan tuota on soveltaa ja muutella mittoja jos on tarvis :) Meillä kauluri otettiin vastaan ihan ok. Kun ei kutita aikoo käyttää sitä ja viikonlopun mökkireissulla saattaa olla jo tarpeenkin.

    VastaaPoista